Kategoriler

Daha İyi Balık Tutma Deneyimi


Gece tekne kullananlar için sualtı lambaları gece balık tutmak için mükemmeldir. Özellikle yeşil LED ışıkların bir tür yem görevi görerek balıkları çektiği biliniyor. Zooplankton ve yem balıkları yeşil ışıklara çekilir, bu da daha büyük balıkları çeker. Bu ışıklar, teknenin yüzeyinden teknenin çevresinde yüzen balık türlerinin belirlenmesine de yardımcı olur. Balık tutmak sizin işiniz olmasa bile, geceleri lambaların ışığında teknenizin etrafında yüzen deniz canlılarını görmek oldukça nefes kesici bir manzara yaratacaktır.


Hoş Ambiyans


Sualtı lambaları, teknenizin etrafında yüzen balıkların görüntüsünü iyileştirmenin yanı sıra, deniz taşıtınızda hoş bir atmosfer yaratabilir. Bu ışıklar teknenizin etrafında yumuşak bir parıltı yayar ve renk değiştiren türü tercih ederseniz aydınlatmayı ruh halinize uyacak şekilde özelleştirebilirsiniz. Yeşil aydınlatma balık tutmak veya balıkları gözlemlemek için mükemmelken, mor veya mavi aydınlatma rahatlatıcı bir ortam yaratır. Ek olarak, beyaz LED ışıklar, genellikle ısı yayan tekne ışıklarına çekilen böcekleri uzaklaştırabilir.


Geceleri Artan Görünürlük


Gece tekne kullanırken güvenliğin sağlanması çok önemlidir ve su altı lambaları teknenizin sudaki görünürlüğünü önemli ölçüde artırabilir. Acil bir durumda, bu ışıklar bir işaret ışığı görevi görerek kurtarıcıların ve yakındaki teknelerin sizi kolaylıkla bulmasına yardımcı olur. Ayrıca, bu geliştirilmiş su altı görünürlüğü, gece seyir sırasında diğer teknelerle veya engellerle çarpışma olasılığını en aza indirir. Işıklar aynı zamanda bulutlu suyun taneli parçacıklarını da saptırarak seyir güvenliğini artırır. Ayrıca bağlama alanınızı aydınlatarak hava karardıktan sonra iskelede güvenli bir şekilde dolaşmanıza olanak tanır.


Verimli enerji


Sualtı lambaları, diğer tekne ışıkları türlerine kıyasla yalnızca uygun maliyetli değil aynı zamanda enerji açısından da verimlidir. Daha uzun raf ömrüne sahiptirler, çok az güç tüketirler ve onbinlerce saat kullanım sağlayan uzun ömürlü diyotlarla üretilirler. Ayrıca bu ışıklar darbeye, darbeye ve titreşime dayanıklıdır.


Kurulumu Kolay


Lambaların kurulumu da kolaydır. Satın aldığınız ışıklara bağlı olarak kurulum gövde içinden, tahliye tapasından veya yüzeye monte edilebilir. Ancak teknede ne kadar aydınlatmaya ihtiyacınız olduğuna bağlıdır.

Yorumlar: 0

Henüz yorum yapılmamış

Yanıtla

E-posta adresiniz yayınlanmaz. Zorunlu alanlar işaretlidir.*